• 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht

Bomvol programma voor jong en oud op de Hengelsport- en Botenbeurs!

Dit jaar is de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs. Naast de lezingen van bekende vissers zal de beurs bol staan van nieuwe, zeer interessante activiteiten, zoals demonstraties, workshops en spetterende publieksacties. Leuk voor jong en oud. Kinderen tot en met 13 jaar mogen zelfs gratis de beurs bezoeken onder leiding van een volwassene! Lees hieronder meer over het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs op 1, 2 en 3 december 2017.

Vaste Stokkenshow
Dit jaar wordt weer een vaste hengelshow georganiseerd; een unieke show met tientallen vaste hengels strak in het gelid naast elkaar. De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet en JVS. Leer alles over de features, neem de hengels ter hand en kijk welke bij jou past.

c700x420 1

Lezingen
Op de beurs worden lezingen gehouden door onder andere: Marco Kraal, Michiel Pilaar, Pieter van de Werfhorst, Dietmar Isaiasch, Bertus Rozemeijer en Jan van de Bovenkamp.

Drilsimulator
Ooit al eens je krachten willen meten met de sterkste vissen ter wereld, kom dan naar de stand van Sportvisserij Nederland en ga op de drilsimulator de strijd aan met tonijnen en zwaardvissen. Leuk voor jong en oud!

Drilsimulator web

Best New Product
Bezoekers mogen ook dit jaar weer stemmen op hun favoriete nieuwe producten. Er is keuze uit de meest innovatieve paradepaardjes van grote merken zoals: SPRO, Albatros, Fox, Zebco en Pure Fishing. Het product met de meeste stemmen krijgt de Total Best New Product Awards.

Jeugdprogramma
Alle kinderen tot en met 13 jaar mogen GRATIS naar de beurs onder begeleiding van een volwassene! Er is genoeg te doen: Met een stempelkaart kunnen kinderen allerlei opdrachten op het Stekkieparkoers uitvoeren voor een goodiebag van Sportvisserij Nederland. Een nieuw onderdeel van de stekkietour is een grabbelton met honderden prijsjes op de stand van Hengelsportcadeau.nl. Verder organiseert H.S.V. Groot Rotterdam ook dit jaar weer een castingbaan. Kinderen kunnen werpend of vissend een parcours afleggen. Hier kunnen zij hun vaardigheid tonen of ervaring opdoen.

Foto Stekkieparkoers

Albatros Hengelsport
Het enthousiaste team van Albatros Hengelsport staat voor je klaar om je de allernieuwste producten te laten zien, ruiken, voelen of zelfs uit te proberen in de prachtige waterbak op de stand. Website: www.albatroshengelsport.com.

Handy Fish
Op de stand van Handy Fish kun je tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs een kijkje nemen naar allerlei klassieke hengelsportmaterialen. Je mag ook je oude hengelsportmateriaal, hengels, molens of oud kunstaas meenemen voor taxatie, inruil of gewoon om iets meer over de geschiedenis ervan te leren. Website: www.handyfish.nl.

Foto Handy Fish

Pike Master Lures
Op de stand van Pike Master Lures worden er weer geweldige kunstaasdemonstraties gegeven in een groot waterbassin.

Demo kunstaas web

Peuterfonds
Uiteraard is ook het PeuterFonds weer van de partij met het PF-Rad van Fortuin en de enveloppenloterij om zo veel mogelijk geld op te halen om volgend jaar weer tientallen kinderen een geweldige dag aan de waterkant te laten beleven.

Peuterfonds web

Wat nog meer?
Uiteraard is er nog veel meer te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Maar we moeten natuurlijk ook wat aan de verbeelding overlaten… Niet te vergeten, er worden ook allerlei leuke prijzen verloot en weggeven: elke dag wordt er een gratis Mitchell-hengel weggeven aan de eerste 350 kinderen onder de zestien jaar. Dagelijks worden er 15 goodiebags t.w.v. € 75,- uitgereikt aan willekeurige bezoekers. Elke bezoeker maakt ook elke dag kans op € 250,- shoptegoed, te besteden op de beurs. En niet te vergeten: elke bezoeker die online een entreebewijs heeft geboekt, maakt kans op een visreis naar Noorwegen t.w.v. € 3000,-! Deze reis wordt je aangeboden door Cordes Travel en PENN. 

Nog geen kaarten voor de Hengelsport- en Botenbeurs 2017 - Jaarbeurs Utrecht? Bestel ze hier met 25% korting!

Bestelknop parkeerkaart website1

Pin It

3 dagen

In 2018 is Carpsquare op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december in de Jaarbeurs Utrecht.

160 standhouders

Standhouders van de meest bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn er met de nieuwste producten.

20.000 m2 beursoppervlak

Ruim 20.000 m2 beursoppervlak in de 17e editie met hengelsport waaronder een groot deel karpervissen.