• 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht

Hengelsportbeurs Utrecht: Leonard Sports groots aanwezig met LFT, Sportex, Mustad en meer!

Leonard Sports aan het woord: Van 30 november t/m 2 december zijn wij uiteraard aanwezig met een mooie stand op de Hengelsport en Botenbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Op onze stand is ons eigen merk LFT uiteraard ruime vertegenwoordigd met vele nieuwe producten die we graag aan het publiek willen laten zien. Het complete pakket LFT tabletten wordt uitgebreid gedemonstreerd. Op de beurs kun je zien, ruiken en voelen hoe de tabletten werken.

Leonard Sports beurs Utrecht 2 lft tablets

Er is dit jaar weer veel nieuws te melden van Sportex. Prachtige, nieuwe en verbeterde series, een nieuw topmodel en een jubileum model speciaal ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum.
Onder de nieuwe series is ook de Impressive Carp een hengel die in alle opzichten -zoals de naam al zegt- indrukwekkend is.

Leonard Sports beurs Utrecht 3 Impressive Carp

Op zaterdag zal Richard van den Hoorn aanwezig zijn op onze stand en uitleg en demonstraties geven m.b.t. het Climax Cult pakket en Mustad. Hij zal je laten zien hoe de verschillende soorten onderlijnen en haken worden toegepast in verschillende situaties en seizoenen. In samenwerking met de detailhandel op de beurs is er een speciale aanbieding gemaakt. Voor alle LFT karper hengels geldt: bij aankoop van 2 LFT karperhengels krijg je de 3e hengel geheel gratis!

Leonard Sports beurs Utrecht 4

Omdat het gebruik van lood de sportvisserij onder druk staat komen we met een compleet “leadfree” pakket. Hierin uiteraard ook producten voor de karpervisserij. Op het gebied van kleding en accessoires is er veel nieuws van het Schotse merk Highlander. Een prachtig pakket met de meest uiteenlopende outdoor producten en kleding. Genoeg redenen om de stand van Leonard Sports te bezoeken op de beurs in Utrecht!

Leonard Sports beurs Utrecht 5Higlander Logo

Sportex fans: opgelet!

Hengels van de bekende Duitse hengelbouwer Sportex zijn er natuurlijk al sinds jaar en dag. Sportex is continue in beweging en ook voor het nieuwe seizoen komen er weer diverse nieuwe modellen.
Op de beurs kunt u deze nieuwe modellen bekijken. Onder deze nieuwe modellen is uiteraard ook het nieuwe topmodel: de Beyond Carp.

Leonard Sports beurs Utrecht 6 beyond carp

Gebouwd met state-of-te-art materialen en gemaakt van het T1000 carbon. Hierdoor is er een (7-kantige) blank gecreëerd met een enorm herstelvermogen waardoor deze verder en preciezer werpt.
De extra krachtreserves t.o.v. een “normale” blank is 15%. Naast alle technische specificaties is het ook een machtig mooi “stokkie” natuurlijk!

Leonard Sports beurs Utrecht 7 sportex

Volg Sportex op Instagram en Facebook.

Pin It

3 dagen

In 2019 is Carpsquare op vrijdag 29 november, zaterdag 30 en zondag 1 december in de Jaarbeurs Utrecht.

180 standhouders

Standhouders van de meest bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn er met de nieuwste producten.

20.000 m2 beursoppervlak

Ruim 20.000 m2 beursoppervlak in de 18e editie met hengelsport waaronder een groot deel karpervissen.