• 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht

Veel nieuwe items te zien op de stand van Fox

Op de Hengelsport- en Botenbeurs kan een bedrijf als Fox natuurlijk niet ontbreken. Je kunt op de stand terecht voor alles op het gebied van karpervissen, van hengels tot (rubber)boten en van tenten tot kleding. Ook kun je er de nieuwe producten bekijken zoals de EOS-Bivvy’s of de nieuwe kleding.

Fox int 1Fox int 2

Tune je uitrusting met de topproducten van JRC

Wil je deze winter doorvissen en ben je op zoek naar een comfortabele uitrusting voor de koude winternachten? Dan ben je bij JRC aan het juiste adres! Er is een ruime keuze aan tenten, stretchers en slaapzakken, maar bovendien kun je er ook een kijkje nemen voor hengels, carp-care producten, boten en barrows.

JRC 1JRC 2

Raven pakt groots uit in Utrecht

Zoals gebruikelijk is ook Raven weer van de partij en de Hengelsport en Botenbeurs. De grootste (online) hengelsportzaak van Nederland staat klaar voor ieder type sportvisser, van de recreatieve visser tot aan de doorgewinterde 

karper- of roofvisser. De aanwezigheid van Raven staat altijd garant voor interessante kortingen en advies over de producten!

raven hengelsport beurs utrecht 1

Tactic Carp is een hengelsportmerk van Hollandse bodem waar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staat. De stand van Tactic Carp is een garantie voor kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs! Je vindt er onder andere aas, end-tackle, luggage en een strakke kledinglijn! Veelzijdige firma: Tactic Carp

kaartkaart2

Baitboats-Rotterdam komt met haar vloot naar Utrecht

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede voerboot voor een mooie prijs? Wip dan zeker even langs bij de stand van Baitboats-Rotterdam! Werkelijk alles op het gebied van voerboten zal er te bekijken zijn, van de boten zelf, tot accu’s, dieptemeters, en andere accessoires. Bovendien bestaat het assortiment uit meer dan alleen voerboten, want ook hengels, steunen, end-tackle en nog veel meer is verkrijgbaar op de stand van Baitboats-Rotterdam.

Baitboats rotterdam 1

All-season boilies van Eddy Sterckx

De Belgische legende Eddy Sterckx is ook dit jaar present op de Hengelsportbeurs Utrecht. Net als voorgaande jaren heeft hij een stand waar hij zijn boilies aan het grote publiek zal tonen. Ben jij op zoek naar een boilie om in 2019 mee te knallen? Bezoek dan de stand van Eddy voor zijn populaire Red Angel of één van de andere populaire smaken.

Op koopjesjacht bij Hengelsport Vught

Op dé hengelsportbeurs van het jaar is natuurlijk ook één van de grootste karperspeciaalzaken van Nederland aanwezig, namelijk Hengelsport Vught! Op de stand zal een ruim en breed assortiment verkrijgbaar zijn, met natuurlijk ook een aantal nieuwe producten! De bekende Shimano Baitrunner heeft bijvoorbeeld een facelift gehad voor 2019, en is uiteraard verkrijgbaar op de stand van Hengelsport Vught.

Hengelsport vught 2Hengelsport Vucht Shimano 1

Reisadvies bij The Carp Specialist
Wil je aankomend jaar een prachtige visreis maken naar een (betaal)water in Nederland, België, Frankrijk, Italië, Hongarije of zelfs Marokko? Neem dan zeker een kijkje bij de stand van The Carp Specialist. Sinds 2004 is The Carp Specialist een van de grootste aanbieders van karpervisvakanties. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar actie, avontuur, ontspanning, luxe of gewoon even ertussenuit, er is voor iedereen een reis naar wens. Laat jezelf in de Jaarbeurs adviseren om zo de perfecte visvakantie van 2019 te boeken.

the carp specialist 1eddy sterckx 1

Pin It

3 dagen

In 2019 is Carpsquare op vrijdag 29 november, zaterdag 30 en zondag 1 december in de Jaarbeurs Utrecht.

180 standhouders

Standhouders van de meest bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn er met de nieuwste producten.

20.000 m2 beursoppervlak

Ruim 20.000 m2 beursoppervlak in de 18e editie met hengelsport waaronder een groot deel karpervissen.