• 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht

Vanzelfsprekend zijn Preston Innovations en Sonubaits aanwezig op de jaarlijkse Hengelsport- & Visbotenbeurs in Utrecht

Op dit moment werken we keihard aan de meest uitgebreide product-launch ooit. We hebben een enorme range nieuwe producten voor elke sportvisser die hoge eisen stelt aan zijn materiaal. Daarbij is ook gedacht aan de meer recreatievere visser die voor een zeer gunstig kostenplaatje kan beschikken over Preston kwaliteit hengels of molens. De nieuwe range Tyson hengels en Inertia molens bijvoorbeeld voldoen aan de hoogste eisen en zijn zeer gunstig geprijsd.

preston7
Daarnaast presenteren we onder andere de nieuwe lichtgewicht INCEPTION seatbox en feederchair, EXTREMITY molens, CELSIUS winterpak en EURO vaste hengels.

  preston6preston1

Ook een tal van nieuwe kleinmaterialen zoals windowfeeders, N-serie haken en INTER CHANGE SYSTEM feeders. Bijna teveel om op te noemen, kom gewoon naar de stand om alle nieuwtjes te bekijken.

preston2

Tijdens alle drie beursdagen zijn meerdere van onze gesponsorde vissers aanwezig om de bezoekers te voorzien van praktische tips, demonstraties en advies over te gebruiken materialen. Onder andere zullen aanwezig zijn:

Arnout van de Stadt – Het gezicht van Preston in Nederland en internationaal gelouterd feedervisser. Arnout is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwste producten en kan alles vertellen over de items uit de nieuwe collectie.
Jurgen Spierings – vaste international in het Nederlands team bij het dobbervissen en als commercial expert tevens winnaar van Fish 'O' Mania. Jurgen weet alles wat je wilt weten over het vissen op commercials of het vissen met de vaste hengel in het algemeen. Om te bewijzen hoe allround Jurgen is, vist hij volgend jaar ook mee aan het WK feeder voor clubs dankzij het winnen van de Teamcompetitie Feeder dit jaar met het Dutch Feeder Squad.
Marcel Boel – Feedervisser bij uitstek, winnaar van diverse medailles op WK's en als teamlid van Dutch Feeder Squad komend jaar ook uitkomend op het WK feeder voor clubs. Marcel is allround maar zeker ook specialist in het feederen op grote afstand.
Ben van Ek – Maakt al jaren deel uit van het nationale feederteam. Vooral op kanalen staat Ben zijn mannetje en heeft veel verstand van het samenstellen van feedervoertjes al dan niet in combinatie met diverse leemsoorten. Ben deelt graag zijn kennis met iedereen.
JanWillem Nijkamp – Feedervisser, auteur, blogger en expert in het vissen op kleine vissen en rivieren. Net als Marcel en Jurgen vist JW komend jaar ook het WK feeder voor clubs in Portugal.

preston4preston8

Ons complete team is klaar voor de beurs en staat te trappelen om de nieuwste producten te presenteren aan het grote publiek. We hopen dan ook van harte om u te mogen begroeten tijdens de beursdagen op de stand van Preston Innovations – Sonubaits.

Pin It

3 dagen

In 2018 is Carpsquare op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december in de Jaarbeurs Utrecht.

160 standhouders

Standhouders van de meest bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn er met de nieuwste producten.

20.000 m2 beursoppervlak

Ruim 20.000 m2 beursoppervlak in de 17e editie met hengelsport waaronder een groot deel karpervissen.