• 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht

Plu-Fiks: nieuwe sensatie van Belgische makelij!

DE verstelbare gepatenteerde paraplusteun.
Laten we eerlijk zijn bijna niemand gebruikt graag zijn paraplu om te vissen, louter door alle ermee gepaard gaande miserie: of je hebt touwen nodig, dient stenen te leggen of je moet je op stek liggen ‘hameren’, dan weer is de wind erg veranderlijk,…”

Plufiks 4

Maar wat is die wonderlijke Plu-Fiks nu precies? “Simpel: het is de meest universeel wendbare, volledig verstelbare paraplusteun voor visplatforms (we hebben versies voor 15, 25 en 36mm poten, voor vierkante poten kunnen we ook een hulpstuk op maat maken). Machinaal uit hoogwaardig aluminium in serie in België vervaardigd zonder daarbij enige toegeving op het vlak van kwaliteit te willen doen. Wie even surft naar het filmpje op onze website zal snel begrijpen wat Plu-Fiks doet: met een simpele draai aan de Plu-Fiks houdt ie alle wind en regen tegen, zonder dat je jezelf hoeft te verplaatsen of hoe veranderlijk de wind ook is. Meer nog, dankzij Plu-Fiks kan je steeds optimaal blijven vissen!

Plufiks 3

De uitvoering van Plu-Fiks is er dus een van hoogste kwaliteit. Voor de richtprijs van 65 euro heb je met een eenmalige investering een duurzaam product dat levenslang meegaat.
Kortom, een hebbeding, of beter nog een must have voor iedere platformvisser! Nu al rechtstreeks te bestellen op onze website en binnenkort te koop ook op de beurs in Utrecht.

www.plu-fiks.com

besteljeticketsbutton

Pin It

3 dagen

In 2018 is Carpsquare op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december in de Jaarbeurs Utrecht.

160 standhouders

Standhouders van de meest bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn er met de nieuwste producten.

20.000 m2 beursoppervlak

Ruim 20.000 m2 beursoppervlak in de 17e editie met hengelsport waaronder een groot deel karpervissen.