• 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht

Karper-Camping: nu ook meren in het programma

Naast privé-visplaatsen mét camping aan rivieren (Lot, Moezel, Yonne, Saone en Ebro), zijn vanaf 2018 ook privé-visplaatsen aan meren te boeken bij Karper-Camping. De locaties aan de meren zijn: Lac Lamontjoie en Lac de Moisson.

KC

Lac Lamontjoie
In Zuid-Frankrijk, vlakbij Agen, ligt het pittoreske dorpje Lamontjoie. Hierbij ligt het gelijknamige meer (13 hectare), waar u op de aangrenzende camping met de hele familie kunt genieten van het goede Franse leven. De zomer begint daar eerder en eindigt later. U kunt in Lamontjoie visstekken huren en daarnaast zijn er twee camper-/caravanstekken te huur. Hier kunt u aan de waterkant al vissend uw gezinsvakantie doorbrengen. Ook kunt u een stacaravan of ingerichte tent huren. Het meer kent een behoorlijk grote bezetting aan puntgave karpers en er is weinig hengeldruk. Dubbelruns komen met regelmaat voor. Kiest u een afgelegen visstek, dan worden de visspullen voor u naar de stek gebracht. Ook is de mogelijkheid aanwezig om een boot met elektromotor te huren. Een zwembad, restaurant, kantine, overdekt terras en een speeltuin: alle ingrediënten zijn aanwezig om met de familie of vismaat te genieten van een geweldige visvakantie.

Lac de Moisson
Het Lac de Moisson wordt ook wel het Cassien van Parijs genoemd door zijn grote, zware vissen. Dit meer van 120 hectare heeft zestien visstekken en daardoor is er alle ruimte om lekker uw ding te kunnen doen. Van deze visplaatsen zijn er drie camper-/caravanstekken, hier kunt u vanuit de camper vissen. Alle stekken zijn met de auto te bereiken via de weg die om het meer ligt en deze locatie heeft ook een restaurant, tennisbanen, (midget)golf en verhuur van boten. Dit alles maakt het dé plaats om uw vakantie te laten slagen. De aanwezige 2- tot 4-persoonskamers en 6-persoonsappartementen zijn via Karper-Camping te huur voor ongelofelijk lage prijzen. 
Beide locaties zijn voor het vissen het gehele jaar geopend.

Maak kans op één van de drie visvakanties voor twee personen bij Karper-Camping! Deelname is simpel: Surf naar www.karper-camping.net en abonneer je op de nieuwsbrief (onderaan de pagina). Tijdens de Hengelsport beurs in Utrecht 1, 2 en 3 december wordt er elke dag één winnaar geloot! 

Nog geen kaarten voor Carpsquare? Bestel ze hier met 25% korting!

Bestelknop websiteBestelknop parkeerkaart website1

Pin It

3 dagen

In 2018 is Carpsquare op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december in de Jaarbeurs Utrecht.

160 standhouders

Standhouders van de meest bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn er met de nieuwste producten.

20.000 m2 beursoppervlak

Ruim 20.000 m2 beursoppervlak in de 17e editie met hengelsport waaronder een groot deel karpervissen.