• 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
 • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
 • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
 • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht

Hengelsportspektakel van het jaar: Dé Hengelsport- en Botenbeurs 2018

Eenmalige vroegboekkorting voor €9,50 voor de grootste Hengelsportbeurs van Europa!  LET OP: deze actie is geldig t/m maandag 24 september. Bestel hier je tickets.

Al enkele jaren is de Hengelsport- en Botenbeurs het toonaangevende platform voor sportvissers. Het is dan ook een super gezellige happening met tal van demonstraties en interessante activiteiten, én natuurlijk de plek om de nieuwste hengelsportproducten te zien. Tot dusver: never change a winning team. Toch gaan we deze 17e editie een flinke stap voorwaarts met tal van zeer interessante nieuwe invalshoeken. Dit jaar staat de beurs in het teken van beleving!

header nieuwsbrief vroegboekkorting2

Mooier, groter, beter
Inmiddels is de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs van Utrecht uitgegroeid tot de grootste beurs op hengelsportgebied in Europa. Toch belooft organisator DRT Events dat deze editie nog mooier, groter en beter wordt. Met een beursoppervlak van ruim 20.000 m² is er genoeg ruimte voor de vele standhouders en bezoekers. Vanwege de centrale ligging komen ze uit alle delen van het land, aangevuld met internationale bezoekers uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en België.

waterbak met logo klein

Dit jaar veel beleving en nieuwe activiteiten op de Beurs
Waar veel publiek op zoek gaat naar de nieuwtjes, aanbiedingen, informatie, de lezingen of de aanschaf van een nieuwe hengel, molen, voer of kunstaas, blijkt dat de totale beleving van de beurs de sportvissers aanspreekt. Zo is er een overvol randprogramma om je vingers bij af te likken, met onder andere een vaste stokkenshow, een XXL-waterbak met Forel, een Visgidsenstraat, grote vliegvisbaan, Meet and Greet met YouTubers, Stekkieparcours Kidsroute en een heuse strandstand waar je alle informatie kunt vinden over de zeevisserij.

beleving collage

Grote winacties
Bij het bestellen van tickets maken bezoekers kans op een visreis naar Zweden voor vier personen t.w.v. €2.500. Alle bezoekers die voor 30 november een ticket hebben gekocht, maken tevens kans op een Yamaha-boot met motor! Bestel hier snel je tickets.

Yamaha plaat

Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 30 november t/m 2 december 2018

Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
• 180 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa

Bezoek onze pagina voor het laatste nieuwtjes www.hengelsportbeurzen.nl

Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht 2018 wordt een knaller!

Een hengelsportbeurs met meer dan 180 stands, wie had dit voor mogelijk gehouden? De 17e editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs maakt zich opnieuw op voor een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’, ditmaal van 30 november t/m 2 december 2018! Organisator DRT Events verwacht veel publiek op dit topevenement in de Jaarbeurs, dat in 2017 liefst 160 standhouders en ruim 18.000 enthousiaste bezoekers naar Utrecht trok. Dit jaar staat er weer veel te gebeuren!

Collaaasje 2017 wit

Dit jaar komen er meer standhouders naar Utrecht dan ooit. Er verschijnen verschillende groothandels naar de beurs. Giganten als Fox, Daiwa, Preston, SPRO, Westin, Albatros, Sensas, Sportex, Berkey, Mitchell, EVEZET, GURU, Arca Bifa, Zebco Europe, Avid Carp, Pro Line, Rozemeijer. Al dan niet verspreid over een beursoppervlakte van 20.000 m², waar iedereen de ruimte krijgt om nieuwste materialen te kunnen bekijken of te kopen.

Koop hier uw ticket online en ontvang 25% korting en maak kans op een visreis ter waarde van €2500,-!

Boten
Er is natuurlijk nog veel meer. Naast groothandels tref je winkeliers, reisbureaus, hengelsportverenigingen en organisaties, en kun je interessante lezingen volgen. En laten we de visboten niet vergeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien. Geïnteresseerden kunnen alles vergelijken, prijzen aanvragen, inruil bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms.

HengelsportBoten Beurs 2017 Zondag 700px 35

Jeugd
Voor de jeugd is Utrecht altijd een beurs om niet over te slaan. Er wordt door Sportvisserij Nederland een leuk Stekkie Parcours uitgezet met allerlei vragen om mooie prijzen mee te winnen. Geen kind hoeft zich te vervelen! Voor de eerste 350 jeugdige bezoekers is er bovendien een gratis ‘Mitchell’-hengel’’ te ontvangen, terwijl diezelfde kids ook een pak ‘’Berlok’’visvoer meekrijgen. Wees er dus vroeg bij om deze cadeaus niet te missen. En nu we het toch over gratis hebben; er worden veel prijzen uitgedeeld op de beurs tijdens publieksacties; willekeurige bezoekers kunnen zomaar een goodiebag uitgereikt krijgen. Om nog niet te spreken over de diverse Facebook-acties. De diverse standhouders bieden wekelijks voor duizenden euro’s aan prijzen aan op onze officiële Facebook pagina’s.  Zorg er dus voor dat je in ieder geval de Facebookpagina’s van een ‘like’ voorziet, want je kon wel eens flink in de prijzen vallen.

Hengelsport- en Botenbeurs
Carpsquare
PredatorsquarePredatorsquare

Mitchell hengel klein

Nieuw dit jaar: de Hengelsport- en Botenbeurs 2018 APP
Voor de bezitters van een smartphone komt er begin oktober bovendien een speciale app uit van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs. Met deze app kun je nog beter en sneller aan je informatie komen over de beurs. Het geeft bovendien nog meer voordelen, zoals bij het bestellen van entreekaarten en het deelnemen aan (Facebook) publieksacties. Download de App en je maakt kans op een goodiebag t.w.v 75 euro. 

fish app

Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 30 november t/m 2 december 2018

Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
• 180 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa

Hengelsport- en Botenbeurs 2018 – online ticketverkoop gestart!

Van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december is het weer zo ver en zal in de Jaarbeurs Utrecht wederom de Hengelsport- en Botenbeurs 2018 georganiseerd worden. Het grootste hengelsportevent van de Benelux! Je kunt nu al online tickets kopen. Waarom zou je dat doen? Het scheelt je sowieso €3,- (excl. €0,50 transactiekosten) en je hoeft niet in de rij te staan voor de kassa. Die tijd breng jij toch liever ook door op de beursvloer!

 MG 9979klein

Ondertussen worden er grootse plannen gesmeed en staat de Hengelsport- en Botenbeurs weer volop in de steigers met maar liefst 20.000 m² beursoppervlak, talloze spraakmakende hengelsportmerken, een veelvoud aan winkels en uiteraard ook tal van superleuke activiteiten voor de karper-, roof-, wit-, zee- en vliegvisser. Met totaal 180 standhouders uit binnen- en buitenland is dit 'the place to be' voor elke visser! En ook dit wordt er weer een visreis verloot onder de bezoekers. Bestel een e-ticket en maak kans op die geweldige visreis naar Zweden, voor vier personen t.w.v. € 2.500,-!

 MG 9987klein

 Een tipje van de sluier? Wederom de zeer populaire Vaste Stokkenshow waar de witvisser zelf kan ervaren welke vaste hengel bij hem past. Het zeevisstrand waar gespecialiseerde strandvissers laten zien welke technieken succesvol zijn en welke producten ze gebruiken. Het Karperplein waar je als karpervisser nieuwe producten kan bekijken en je vragen kan stellen aan bekende karpervissers. Ben je meer van de snoek, baars, snoekbaars & co, ook dan kun je je lol op op het Roofvisplein met tal van demonstraties, de nieuwste producten, boten en een meet & greet met bekende roofviscracks.

Danny van Herk

Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je gratis je eerste les casten krijgen van een expert. Natuurlijk zijn er ook weer diverse lezingen door bekende vissers die jou hun geheimen vertellen waardoor jij nog meer en grotere vis gaat vangen. En, last but not least, natuurlijk ook dit jaar de Best New Products, waar jij kunt stemmen wat jij van alle merken het mooiste nieuwe product vindt. Dit en nog veel meer! Zorg dat je er bij bent, zet 30 november tot  2 december (al)vast in je agenda en we zien je daar! Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

IMG 9519klein

Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:

 • Waar: Jaarbeurs Utrecht
 • Wanneer: vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018
 • Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
 • Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis!
 • 180 nationale en internationale hengelsportbedrijven
 • 20.000 m² beursoppervlak
 • Grootste hengelsportbeurs van Europa
 • Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl
 • Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare

Een zeer geslaagde Hengelsport- en Botenbeurs 2017. Tot volgend jaar!

We zijn nu een aantal dagen verder en we hebben de hengelsportdriedaagse weer kunnen laten bezinken. We kijken terug op een fantastisch weekend waarin de sfeer onder bezoekers en standhouders geweldig was.
Collaaasje 2017 wit

De goede voorbereiding heeft zijn vruchten afgeworpen: we hebben met zijn allen een prachtig evenement neergezet! Wij, van de organisatie, zijn trots op de aankleding van de beurs. We hebben er dit jaar extra aandacht aan besteed en het resultaat mocht er zijn! Ook de bezoekersaantallen waren goed: rond de 16.000 bezoekers.

Lees meer

Kom langs op de KWO-stand! (#213)

Het grote team met ervaren vissers van KWO zijn uiteraard weer aanwezig op de beurs, te vinden op Carpsquare, standnummer 213, vlakbij de voerbotenvijver. Deze stand staat onder andere bekend om de toffe merchandise, de meest gave gadgets, advies over visserij en natuurlijk voor een gezellig praatje! Uiteraard heeft KWO ook een aantal toffe kledingitems bij zich, dus check hieronder alvast enkele dingen:


De nieuwe KWO Winter Jacket is dé perfecte jas voor als je deze winter warm en stijlvol aan de waterkant wilt zitten! Kom de toffe details van deze jas dan ook zeker even bekijken op 1, 2 of 3 december.
 


Ga je liever voor een Anorak? Ook tijdens de beursdagen in Utrecht hebben ze weer een flinke lading van deze populaire jasjes bij zich in verschillende prints en maten! Uiteraard check je ook enkele gave t-shirts op deze stand met diverse, nieuwe bedrukkingen. Voor slechts €15,- scoor je al een tof shirt waar je helemaal het mannetje mee bent.
  

De Snapback petten zijn razend populair! Om die reden is er op Utrecht ook een ‘Red
Edition’ verkrijgbaar. Deze cap heeft dezelfde eigenschappen als de andere Snapbacks, maar dan in een toffe rode kleur!
 


Ook check je een grote collectie aan warme mutsen in verschillende (nieuwe) uitvoeringen op de KWO-stand.

 De populaire Hoodie’s en Joggers kunnen uiteraard ook niet ontbreken op de stand. Zo zijn er enkele nieuwe designs toegevoegd die zeker het bekijken waard zijn. Ook heeft KWO een tof joggingpak in de aanbieding voor slechts €60,-. Dit pak bestaat uit een hoogwaardige Hoodie en Joggingbroek (keuze uit meerdere designs) en kost
 60 euro. Ideaal voor aan de waterkant of om lekker lui mee op de bank te liggen.
Tot slot vind je een tal van gave hoodie’s die je voor slechts €35,- per stuk meeneemt.
 

Zoals je van de heren gewend bent, kun je ook voor een gezellig praatje op de KWO-stand terecht!
(v.l.n.r: Mark Hofman, Jos Benders & Michiel Pilaar)

Nog geen kaarten voor Carpsquare? Bestel ze hier met 25% korting!

Bestelknop websiteBestelknop parkeerkaart website1

3 dagen

In 2018 is Carpsquare op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december in de Jaarbeurs Utrecht.

160 standhouders

Standhouders van de meest bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn er met de nieuwste producten.

20.000 m2 beursoppervlak

Ruim 20.000 m2 beursoppervlak in de 17e editie met hengelsport waaronder een groot deel karpervissen.