• 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht

Data Hengelsportbeurs 2019 bekend!

Schrijf het alvast in uw agenda: van 29 november t/m 1 december 2019 vindt de 18e editie van Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht plaats! De voorbereidingen zijn in volle gang en ook dit jaar zullen er veel nieuwe acties en demonstraties zijn. In de aanloop naar de beurs vertellen we hier meer over. Houd daarom de website en onze social media in de gaten voor het laatste nieuws.

47041314 756618308005293 4411573587912163328 o

Een zeer geslaagde Carpsquare 2018, tot volgend jaar!

De hengelsportdriedaagse zit er weer op! We kijken terug op een fantastisch weekend waarin de sfeer geweldig was. Met ruim 18.000 bezoekers kunnen we zeggen dat het weer een geslaagde beurs was!

collage2

Nieuw dit jaar was het social mediaplein. Op deze stand waren continu allerlei bekende vissende Youtubers, Facebookers Instagrammers etc. te vinden, waaraan je alles aan mocht vragen, mee op de foto kon of gefascineerd kon luisteren naar hun verhalen.
Hengelsport Botenbeurs 2018 Zondag 34

Dit jaar was er ook een mooi zeevisplein op de Hengelsport- en Botenbeurs. Een heus strand met daarop een leuke strandtent, een professioneel uitgeruste zeevisboot, een aantal strandhengel-opstellingen en een flink aantal zeevisprofessionals. Op dit plein werd de sportvisserij op zee goed vertegenwoordigd, met strandvissen, maar vooral het zeebaarzen als uitgangspunt.

Hengelsport Botenbeurs 2018 Zondag 21

Het waterbassin was dit jaar ook weer drukbezocht. Er werden verschillende demonstraties met forellen gegeven.  

Hengelsport Botenbeurs 2018 Vrijdag 500K 22

Voor de kids was er veel te doen dit jaar. Verschillende standhouders organiseerden speciale Doe-activiteiten voor kinderen om kennis te maken met de sportvisserij. Zo konden ze een onderlijn maken voor het vissen op snoek en witvis, kunstvliegen binden, zich uitleven op de visdrilmachine en natuurlijk persoonlijk kennismaken met Marco van VisTV. 

Hengelsport Botenbeurs 2018 Vrijdag 500K 59

We willen alle bezoekers, vrijwilligers en standhouders bedanken en wensen jullie alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! Graag tot ziens bij de Hengelsport- en Botenbeurs 2019!

Hengelsport Botenbeurs 2018 Vrijdag 500K 80

Hengelsportbeurs Utrecht: Leonard Sports groots aanwezig met LFT, Sportex, Mustad en meer!

Leonard Sports aan het woord: Van 30 november t/m 2 december zijn wij uiteraard aanwezig met een mooie stand op de Hengelsport en Botenbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Op onze stand is ons eigen merk LFT uiteraard ruime vertegenwoordigd met vele nieuwe producten die we graag aan het publiek willen laten zien. Het complete pakket LFT tabletten wordt uitgebreid gedemonstreerd. Op de beurs kun je zien, ruiken en voelen hoe de tabletten werken.

Leonard Sports beurs Utrecht 2 lft tablets

Er is dit jaar weer veel nieuws te melden van Sportex. Prachtige, nieuwe en verbeterde series, een nieuw topmodel en een jubileum model speciaal ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum.
Onder de nieuwe series is ook de Impressive Carp een hengel die in alle opzichten -zoals de naam al zegt- indrukwekkend is.

Leonard Sports beurs Utrecht 3 Impressive Carp

Op zaterdag zal Richard van den Hoorn aanwezig zijn op onze stand en uitleg en demonstraties geven m.b.t. het Climax Cult pakket en Mustad. Hij zal je laten zien hoe de verschillende soorten onderlijnen en haken worden toegepast in verschillende situaties en seizoenen. In samenwerking met de detailhandel op de beurs is er een speciale aanbieding gemaakt. Voor alle LFT karper hengels geldt: bij aankoop van 2 LFT karperhengels krijg je de 3e hengel geheel gratis!

Leonard Sports beurs Utrecht 4

Omdat het gebruik van lood de sportvisserij onder druk staat komen we met een compleet “leadfree” pakket. Hierin uiteraard ook producten voor de karpervisserij. Op het gebied van kleding en accessoires is er veel nieuws van het Schotse merk Highlander. Een prachtig pakket met de meest uiteenlopende outdoor producten en kleding. Genoeg redenen om de stand van Leonard Sports te bezoeken op de beurs in Utrecht!

Leonard Sports beurs Utrecht 5Higlander Logo

Sportex fans: opgelet!

Hengels van de bekende Duitse hengelbouwer Sportex zijn er natuurlijk al sinds jaar en dag. Sportex is continue in beweging en ook voor het nieuwe seizoen komen er weer diverse nieuwe modellen.
Op de beurs kunt u deze nieuwe modellen bekijken. Onder deze nieuwe modellen is uiteraard ook het nieuwe topmodel: de Beyond Carp.

Leonard Sports beurs Utrecht 6 beyond carp

Gebouwd met state-of-te-art materialen en gemaakt van het T1000 carbon. Hierdoor is er een (7-kantige) blank gecreëerd met een enorm herstelvermogen waardoor deze verder en preciezer werpt.
De extra krachtreserves t.o.v. een “normale” blank is 15%. Naast alle technische specificaties is het ook een machtig mooi “stokkie” natuurlijk!

Leonard Sports beurs Utrecht 7 sportex

Volg Sportex op Instagram en Facebook.

Reisadvies bij de Carp Specialist

Wil je aankomend jaar een prachtige visreis maken naar een (betaal)water in Nederland, België, Frankrijk, Italië, Hongarije of zelfs Marokko? Neem dan zeker een kijkje bij de stand van The Carp Specialist.

q en a bas van klaveren header 768x512

Eigenaar van The Carp Specialist, Bas van Klaveren, met een knappe spiegelkarper uit een bruut Marokkaans water!
Sinds 2004 is The Carp Specialist een van de grootste aanbieders van karpervisvakanties. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar actie, avontuur, ontspanning, luxe of gewoon even ertussenuit, er is voor iedereen een reis naar wens. Laat jezelf in de Jaarbeurs adviseren om zo de perfecte visvakantie van 2019 te boeken.

3 dagen

In 2019 is Carpsquare op vrijdag 29 november, zaterdag 30 en zondag 1 december in de Jaarbeurs Utrecht.

180 standhouders

Standhouders van de meest bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn er met de nieuwste producten.

20.000 m2 beursoppervlak

Ruim 20.000 m2 beursoppervlak in de 18e editie met hengelsport waaronder een groot deel karpervissen.