• De 19e editie van Carpsquare is verschoven naar 2021!
  • De 19e editie van Carpsquare is verschoven naar 2021!
  • De 19e editie van Carpsquare is verschoven naar 2021!
  • De 19e editie van Carpsquare is verschoven naar 2021!
  • De 19e editie van Carpsquare is verschoven naar 2021!

  • De 19e editie van Carpsquare is verschoven naar 2021!

  • De 19e editie van Carpsquare is verschoven naar 2021!

  • De 19e editie van Carpsquare is verschoven naar 2021!

Boek t/m 7 nov. tickets met Earlybird voordeel!

Sla je slag! Vanaf vandaag gaat de Earlybird deal van start t/m donderdag 7 november. Koop je tickets online voor slechts € 9,95 (excl. € 1,- euro servicekosten) i.p.v. € 15,- aan de kassa.  Hierbij maak je bij aankoop van online tickets automatisch kans op een visreis naar IJsland t.w.v. € 6000,-  Koop nu tickets >

Earlybird Deal Carp Square banner

Daiwa: nieuw feederconcept

Foto Daiwa NZON

Daiwa N´ZON is het nieuwste Daiwa feederconcept. Ontwikkeld in Engeland voor en door de feedervisser. Engeland is toch wel een grote naam op het gebied van witvissen, iedere keer weer weten de UK teams zich bij de besten te klasseren. Niet voor niets is het dan ook dat juist veel witvismateriaal in Engeland ontwikkeld wordt. Daiwa heeft in de UK zelfs een hengelfabriek waar beroemde hengels als de Tournament series ontwikkeld en vervaardigd worden. Nu is het echter tijd voor meer. Daiwa N´ZON. De naam is ontstaan op de kleine zone waar je je aas moet aanbieden. Wij zeggen ook wel Hit Your Target. In dit nieuwe concept worden twee uitgebreide series feeder- en methodhengels aangeboden, werpmolens, klein materiaal plus foedralen en tassen. Het N´ZON concept zal in zijn geheel op de Daiwa stand geshowd worden op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Website: www.daiwa.de De Daiwa stand is te vinden op standnummer: 097

Profiteer nog t/m aanstaande donderdag (17 oktober) van onze SUPER DEAL. Gebruik de code HENGELSPORTBEURS en koop nu je ticket voor maar €10,- (excl €1,- service kosten). Tevens maak je kans op een geweldige visreis naar IJsland voor 4 personen t.w.v. €6.000,-

Superdeal banner 2019

Raptorboats, dit jaar nieuw op de beurs.

25 korting banner 2019

Nieuw dit jaar op de beurs, Raptor Boats. Wil je een kijkje nemen? Je kunt Raptor Boats vinden op standnummer 163.

Raptor bootrange X-Treme Black

Raptorboats heeft dit jaar een nieuwe range boten gelanceerd: de X-Treme Black. De Raptor X-Treme Black boten zijn geschikt voor de meest moeilijke en extreme omstandigheden. De boten zijn voorzien van extra dik doek (1,2 mm, 2000 decitex) en hebben een extreem hoog afwerkingsniveau, voor maximale protectie en levensduur! Ook heeft deze range zeer veel binnenruimte, zoals je van Raptor gewend bent. De Raptor X-Treme Black range is verkrijgbaar in de maten: 200-230-270-300-330-400cm. Op aanvraag zijn andere modellen beschikbaar. Check alle specs op www.raptorboats.nl  

Foto Raptor X Treme Black 2

We nemen een kijkje in het assortiment van RCG Carp Gear.

In rap tempo worden er sinds de start van RCG Carp Gear begin 2018 continu nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Zo zijn er ondertussen o.a. verkrijgbaar: tenten en oval, stretchers, slaapzakken, stoelen, schepnetten, onthakingsmatten, weegzakken, banksticks, voerscheppen en stelen, EVA tassen, luggage range, hardcases en li-ion accu’s. Zoals geschreven, wordt het assortiment continu uitgebreid. Ook tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs heeft RCG Carp Gear een paar mooie, nieuwe primeurs bij zich en zijn er uiteraard ook mooie aanbiedingen die direct mee te nemen zijn!

Foto RCG Carp Gear

Daiwa introduceert de Infinity Beat-Pod

Daiwa staat wederom bij ons op de Beurs met standnummer:  097

Daiwa Infinity Boat-Pod

De Daiwa Infinity Boat-Pod is op praktisch iedere boot te bevestigen en in te stellen in iedere gewenste houding. Er kunnen drie hengels op. Gemaakt van degelijk roestvast staal en wordt geleverd in een degelijke tas. www.daiwa.de.

Daiwa Boat Pod 2 Hengelsportbeurs

Bestel nu jouw ticket online met 25% korting en maak kans op een visreis naar IJsland voor vier personen t.w.v. maar liefst 6000 euro!

bestell tickets Hengelsportbeurs

Bestel nu jouw E-ticket met ruim 35% vroegboekkorting. Geldig t/m woensdag 2 oktober 2019.

vroegboekkorting banner 2019

Hengelsport- en Botenbeurs is de grootste roofvisbeurs van Europa!

Vanwege het succes van de vroegboekkorting wordt deze actie met een week verlengd! Bestel de toegangskaarten voor de Hengelsport- en Botenbeurs 2019 hier. Je bestelt al een E-ticket voor maar € 9,50 (exclusief € 1,- servicekosten). Tevens maak je kans op een geweldige visreis naar IJsland t.w.v. € 6.000,-! Boek hier uw ticket.

 De 18e editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs maakt zich opnieuw op voor een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’, ditmaal van 29 november t/m 1 december 2019! De liefhebbers van het vissen op roofvis komen op de beurs volledig aan hun trekken met de nieuwste producten voor alle takken van kunstaasvissen. Van ultralicht spin- en dropshotvissen op baars, tot en met het werpen met grote pluggen, poppers en softbaits op exotische krachtpatsers. Verder zijn er speciale roofvisboten uit binnen- en buitenland, interessante bestemmingen in binnen- en buitenland plus waterdichte, comfortabele kleding waarmee je de gehele winter door kunt vissen. Hieronder vind je alvast een kleine greep uit de bedrijven en producten die op de beurs aanwezig zijn.

Grootwaterbassin demonstratie Hengelsportbeurs

Nieuw in de Daiwa Prorex range

De Prorex Craw is een kreeftachtige softbait met een ongekend natuurlijke zachtheid welke de zwemactie van het kreeftje ten goede komt. De Prorex Craw vergroot zijn vangkracht met garnalenmeel. Di zijn gemalen garnalen welke als flavour in de verpakking zitten. Ideaal voor het vissen met de Carolina-Rig of een dropshotmontage. Verkrijgbaar in twee lengtes: 9,5 cm en 12,5 cm www.daiwa.de.

Foto Daiwa Prorec Craw GPO Hengelsportbeurs

Nieuwe producten bij Albatros

Albatros Hengelsport zal aanwezig zijn op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht met het volledige Keitech assortiment en de nieuwe, exclusieve kleuren in deze range. Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Van Predox brengt Albatros ook een aantal nieuwe producten mee naar de beurs, waaronder de Predox Dropshot kits, de Predox Noisy Billys, en de nieuwe Comet Flies. Website: www.albatroshengelsport.com.

Foto Albatros Predox Hengelsportbeurs

Meer kunstaas en andere artikelen voor het roofvissen vind je o.a. op de stands van Lureparts, Preston Innovations, Evezet, Sense Outdoor, Mac Fishing, Pike Master Lures, Rozemeijer, Sensas, Spro, Midnight Moon, Arca, Derkbaits, TwinLures en Zebco. De nieuwste boten, bellyboten en/of toebehoren voor het varend vissen is te vinden bij o.a. Van Zelst Watersport, het Noorden Watersport, Orka Boten, MDSI, Nautische Unie, Crestliner Boats, Bellyboat.nl, Floatplus, Technautic, Raptor Boats, Aluminium Boten, Justmarine, Hobie Kayak, EBBM, Raymarine, Navico, Yamaha, Lund, Beekman Boten, Fee Spirit, en Rammounts. Wil je deze winter nog een weekje weg naar het buitenland om op roofvis te vissen, je hebt qua bestemmingen keuze te over op de stands van, bijvoorbeeld, Cordes Travel, Feriepartner Denemarken, P&S Visreizen, Visreis.nl, Tight Lines, Hitra Turistservice en Inland Fisheries Ireland.

Fish Hawk Fishing hengelsportbeurs

Forelshop.be zal ook dit jaar weer het vissen op forel demonstreren op een grote waterbak. Er wordt duidelijk gemaakt hoe je met diverse technieken en aassoorten de forel kunt verleiden tot een aanbeet.

Speciaal voor de kids

Tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs geven we dagelijks een 1 Albatros hengel en 1 kg Berlok visvoer aan de eerste 250 bezoekers (t/m 16 jaar). Deze actie is mogelijk gemaakt door DRT Events, De Sportvisser Den Haag en Berlok.

Gratis Hengel Hengelsportbeurs

Klik hier om de impressievideo te bekijken.

Hengelsport- en Botenbeurs 2019, de feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019
Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Groot aanbod nationale en internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• 180 stands
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
•Belangrijke websites:
www.hengelsportbeurzen.nl
•Belangrijke Facebookpagina’s:
@hengelsportbeurs en @Carpsquare
•Instagram:
@hengelsportbeurs
Bestel hier jouw ticket

Bezoek onze website voor het laatste nieuws www.hengelsportbeurzen.nl.

Win een visreis hengelsportbeurs

3 dagen

In 2019 is Carpsquare op vrijdag 29 november, zaterdag 30 en zondag 1 december in de Jaarbeurs Utrecht.

180 standhouders

Standhouders van de meest bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn er met de nieuwste producten.

20.000 m2 beursoppervlak

Ruim 20.000 m2 beursoppervlak in de 18e editie met hengelsport waaronder een groot deel karpervissen.