• 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 30 november, 1 en 2 december 2018 in de Jaarbeurs Utrecht

Een zeer geslaagde Hengelsport- en Botenbeurs 2017. Tot volgend jaar!

We zijn nu een aantal dagen verder en we hebben de hengelsportdriedaagse weer kunnen laten bezinken. We kijken terug op een fantastisch weekend waarin de sfeer onder bezoekers en standhouders geweldig was.
Collaaasje 2017 wit

De goede voorbereiding heeft zijn vruchten afgeworpen: we hebben met zijn allen een prachtig evenement neergezet! Wij, van de organisatie, zijn trots op de aankleding van de beurs. We hebben er dit jaar extra aandacht aan besteed en het resultaat mocht er zijn! Ook de bezoekersaantallen waren goed: rond de 16.000 bezoekers.

Lees meer

Kom langs op de KWO-stand! (#213)

Het grote team met ervaren vissers van KWO zijn uiteraard weer aanwezig op de beurs, te vinden op Carpsquare, standnummer 213, vlakbij de voerbotenvijver. Deze stand staat onder andere bekend om de toffe merchandise, de meest gave gadgets, advies over visserij en natuurlijk voor een gezellig praatje! Uiteraard heeft KWO ook een aantal toffe kledingitems bij zich, dus check hieronder alvast enkele dingen:


De nieuwe KWO Winter Jacket is dé perfecte jas voor als je deze winter warm en stijlvol aan de waterkant wilt zitten! Kom de toffe details van deze jas dan ook zeker even bekijken op 1, 2 of 3 december.
 


Ga je liever voor een Anorak? Ook tijdens de beursdagen in Utrecht hebben ze weer een flinke lading van deze populaire jasjes bij zich in verschillende prints en maten! Uiteraard check je ook enkele gave t-shirts op deze stand met diverse, nieuwe bedrukkingen. Voor slechts €15,- scoor je al een tof shirt waar je helemaal het mannetje mee bent.
  

De Snapback petten zijn razend populair! Om die reden is er op Utrecht ook een ‘Red
Edition’ verkrijgbaar. Deze cap heeft dezelfde eigenschappen als de andere Snapbacks, maar dan in een toffe rode kleur!
 


Ook check je een grote collectie aan warme mutsen in verschillende (nieuwe) uitvoeringen op de KWO-stand.

 De populaire Hoodie’s en Joggers kunnen uiteraard ook niet ontbreken op de stand. Zo zijn er enkele nieuwe designs toegevoegd die zeker het bekijken waard zijn. Ook heeft KWO een tof joggingpak in de aanbieding voor slechts €60,-. Dit pak bestaat uit een hoogwaardige Hoodie en Joggingbroek (keuze uit meerdere designs) en kost
 60 euro. Ideaal voor aan de waterkant of om lekker lui mee op de bank te liggen.
Tot slot vind je een tal van gave hoodie’s die je voor slechts €35,- per stuk meeneemt.
 

Zoals je van de heren gewend bent, kun je ook voor een gezellig praatje op de KWO-stand terecht!
(v.l.n.r: Mark Hofman, Jos Benders & Michiel Pilaar)

Nog geen kaarten voor Carpsquare? Bestel ze hier met 25% korting!

Bestelknop websiteBestelknop parkeerkaart website1

Uitgebreid activiteitenprogramma op Hengelsport- en Botenbeurs!

Dit jaar is de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs. Naast de lezingen van bekende vissers, zal de beurs bol staan van tal van nieuwe en zeer interessante activiteiten, zoals demonstraties, workshops en spetterende publieksacties. Lees hieronder meer over het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs op 1, 2 en 3 december 2017. 

Lees meer

Karper-Camping: nu ook meren in het programma

Naast privé-visplaatsen mét camping aan rivieren (Lot, Moezel, Yonne, Saone en Ebro), zijn vanaf 2018 ook privé-visplaatsen aan meren te boeken bij Karper-Camping. De locaties aan de meren zijn: Lac Lamontjoie en Lac de Moisson.

KC

Lac Lamontjoie
In Zuid-Frankrijk, vlakbij Agen, ligt het pittoreske dorpje Lamontjoie. Hierbij ligt het gelijknamige meer (13 hectare), waar u op de aangrenzende camping met de hele familie kunt genieten van het goede Franse leven. De zomer begint daar eerder en eindigt later. U kunt in Lamontjoie visstekken huren en daarnaast zijn er twee camper-/caravanstekken te huur. Hier kunt u aan de waterkant al vissend uw gezinsvakantie doorbrengen. Ook kunt u een stacaravan of ingerichte tent huren. Het meer kent een behoorlijk grote bezetting aan puntgave karpers en er is weinig hengeldruk. Dubbelruns komen met regelmaat voor. Kiest u een afgelegen visstek, dan worden de visspullen voor u naar de stek gebracht. Ook is de mogelijkheid aanwezig om een boot met elektromotor te huren. Een zwembad, restaurant, kantine, overdekt terras en een speeltuin: alle ingrediënten zijn aanwezig om met de familie of vismaat te genieten van een geweldige visvakantie.

Lac de Moisson
Het Lac de Moisson wordt ook wel het Cassien van Parijs genoemd door zijn grote, zware vissen. Dit meer van 120 hectare heeft zestien visstekken en daardoor is er alle ruimte om lekker uw ding te kunnen doen. Van deze visplaatsen zijn er drie camper-/caravanstekken, hier kunt u vanuit de camper vissen. Alle stekken zijn met de auto te bereiken via de weg die om het meer ligt en deze locatie heeft ook een restaurant, tennisbanen, (midget)golf en verhuur van boten. Dit alles maakt het dé plaats om uw vakantie te laten slagen. De aanwezige 2- tot 4-persoonskamers en 6-persoonsappartementen zijn via Karper-Camping te huur voor ongelofelijk lage prijzen. 
Beide locaties zijn voor het vissen het gehele jaar geopend.

Maak kans op één van de drie visvakanties voor twee personen bij Karper-Camping! Deelname is simpel: Surf naar www.karper-camping.net en abonneer je op de nieuwsbrief (onderaan de pagina). Tijdens de Hengelsport beurs in Utrecht 1, 2 en 3 december wordt er elke dag één winnaar geloot! 

Nog geen kaarten voor Carpsquare? Bestel ze hier met 25% korting!

Bestelknop websiteBestelknop parkeerkaart website1

Hengelsport Vught pakt groots uit!

Hengelsport Vught pakt ook dit jaar weer groot uit op Carpsquare op de Hengelsport- en Botenbeurs! Als één van de grootste karperspeciaalzaken van Nederland kunnen zij niet ontbreken. Zij zullen de beurs vertegenwoordigen met veel nieuwe producten van bekende merken zoals, Rod Hutchinson, Carp Porter, Nash, Shimano, proline, trakker, Summit Tackle & MAP
Rod Hutchinson logo 2Carp PorterNash logo wit 2Shimano 2
Pro Line Logo White 2Trakker logo wit vierkant 2Summit Tackle 2MAP 1024x1024

Niet alleen zullen zij nieuwe producten tegen scherpen prijzen presenteren, ook houden zij een grote uitverkoop met gigantische kortingen!
U vindt de stand van Hengelsport Vught op Carpsquare, standnummer 215.

Nog geen kaarten voor Carpsquare? Bestel ze hier met 25% korting!

Bestelknop websiteBestelknop parkeerkaart website1

3 dagen

In 2018 is Carpsquare op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december in de Jaarbeurs Utrecht.

160 standhouders

Standhouders van de meest bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn er met de nieuwste producten.

20.000 m2 beursoppervlak

Ruim 20.000 m2 beursoppervlak in de 17e editie met hengelsport waaronder een groot deel karpervissen.